Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Moc pálivá čína, co s tím?

Od: sd* odpovědí: 6 změna:

udělala jsem moc pálivou čínu můžu s tím něco udělat díky

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

naihonn*

2x

Poslat mně poštou. Mňam, opravdu dobře pikantní jídlo, to už se moc nevidí.

 

raduz*

1x

Inspirujte se zde:

moda.cz/...

 


1x

Nic s tím nedělejte...konečně pořádné jídlo.

Chlap to zblajzne a ještě se olízne..

 

lidka*

1x

Já bych z toho udělala zapékané brambory. Na dno jednu vrstvu vařených brambor, potom masovou směs a navrch další vařené brambory na plátky. Brambory bych pouze osolila a po mírném zapečení bych zalila vejcem rozšlehaným v mléce nebo smetaně, nechala zase zapéct a nakonec před dopečením posypala nastrouhaným tvrdým sýrem nebo plátkovým sýrem. K tomu rajčatový salát. Myslím, že by to mohlo být jedlé. Rýže by asi pálivost tolik nestáhla.

 


0x

Jedině sníst tak, jak to je. A navíc, pálivé spaluje tuky! Fakt! Mám to vyzkoušené! Ale dnes už je moje rada bezpředmětná, bylo to včera, no nevadí, to máte pro příště. Áhoj

 

klarinaa

0x

Kokosove mleko zjemni palivost..Mam to vyzkoušenéé

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]