Nejste přihlášen/a.
párky a klobásy jíme skoro jen z mrazáku, pač nemáme vysokou spotřebu a zkazily by se nám rozdíl v chuti nepozoruju, čabajka žhne jak nezmrazená :D
NB: neví někdo jaký je rozdíl mezi klobásou a čabajkou?
Klobása je obecný název pro určitý typ uzenin. Čabajka je z karaje Csabai z Maďarska, má nějakou recepturu (google.com) a obsahuje opravdu hodně papriky. U nás se "čabajkou" nazývají (nebo nazývaly) vlastně téměř jakékoli klobásy z masa, které obsahují spoooustu sušené mleté papriky.
Je to jako se vším. Originál čabajka je z Maďarska.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.