Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , nemáte nějaké typy na to aby se mouka nelepila na mísu? Děkuju.
Na mísu se lepí řídké a nemastné těsto. Takové, z jakého se dělají lívance. Na buchty je těsto mnohem tužší a také se do něj dává tuk - máslo, Hera, olej, atd. Nedovedu si představit, že bych po každém zakroužení vařečkou, mísu pomoučnila. :D Myslím si, že máte těsto řídké a nemastné, proto se lepí na stěny mísy.
Kromě surovin /hlavně toho omastku/ je potřeba těsto dlouho vypracovávat. Zpočátku se třeba na stěny mísy lepí, ale jak ho pořád vařečkou zpracovávám, za chvíli přestane. Pustím si TV ZOOM, případně nějaký dokument na dvojce, sednu s mísou do křesla, sleduji TV a ruce pracují. Nic se nedá ošidit. Pěkně vypracované těsto bude pak dobře kynout a na mísu se lepit nebude. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.