Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Přesolená sekaná - co s ní

Od: tekooman* odpovědí: 4 změna:

muze nekdo poradit jestli neco pomuze na presolenou sekanou?predem diky

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x
Jesli de o přesolenou sekanou a neni ještě upečená,jedině tam přidat další množství neosolených ingrediencí.Pokud už je upečená,tak ji podávat jako specialitu ve velmi slabounkých plátcích,přechucených hořčicí čí různými čatnýma.

 

mil®

0x
Udělat z ní zapečený brambory nebo těstoviny nebo podobně. Já osobně si to dávám do bramkaše.
Dobrou chut

 

heda*

0x

Ahoj.Tak tenhle problém se mi podařilo dokonale vyřešit.Na sekanou si sůl odvažuju,protože nesnáším ochucování syrového masa.Bohožel jsem si posledně nevšimla,že se mi zasekla váha a sekaná byla tak přesolená,že kdybych jí nakrájela na velice tenké plátky,tak bych jí mohla podávat jako masové chipsy.A teď ta rada:

Sekanou jsem nakrájela asi na 2cm plátky a poukládala na hluboký plech.Zalila jsem jí vodou(voda musí přesahovat sekanou asi o 1cm.)Na to jsem poukládala na tenší plátky nakrájené syrové brambory a dala znovu péct.ASI- po půl hodině jsem sekanou vyndala a skontrolovala.Byla ještě pořád dost slaná.Vodu jsem vylila ,sekanou opět zalila stedenou vodou,znovu položila na ní nové plátky brambor.Udělala jsem to jenom 2x,a můžu vám říct,že sekaná byla vynikající a nikdo nic nepoznal. Po vyjmutín doporučuju plátky naukládat k sobě (aby neokoraly)a dát vychladit. Mějte se hezky Heda

lele
Díky, zafungovalo skvěle!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]