Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co přidat do brambor, aby nečernaly

Od: sabrina® odpovědí: 11 změna:

Nastrouhala jsem si brambory na bramborák, ale budu je dělat asi až za hoďku- zapomněla jsem , co se tam dá přidat, aby nečernaly. Nevíte někdo?

 

 

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

marenka*

4x

Mléko. Všude píší horké, ale já dávám normálně studené a pohoda.


Díky, hned to vyzkouším.

karina*

Také dávám odjakživa studené. O horkém jsem ani nevěděla.K.

 

jolinar*

2x

Někde jsem četla, že se mají zalít hrnkem vařícího mléka, ale jestli to funguje nevím

pt®

Já bych tam nic nelila. Bramborák se osmaží tak, jako tak. Tmavší těsto nemá na chut bramboráku vliv. PT /stařenka/

marenka*

To mlíko tomu neublíží, dokonce to je možná i jemnější, babička si u nás bramboráky hrozně pochvalovala. Jednou jsem dostala v restauraci tmavý bramborák a když pak přišel číšník pro talíř, tak jsem mu řekla, at vyřídí kuchaři fígl s mlékem. Vypadalo to divně.


Taky si myslím, že tmavý bramborák nevypadá moc pěkně, ikdyž na chut určitě vliv nemá... Dala jsem mlíčko a zatím super.

stracena*

Já dávám mléko taky. A ještě, když je chci mít těsto připravené na pozdějc, tak ho přikreju a dám do ledničky. Ony ty brambory taky černají při přístupu vzduchu, takže přikrejt. Stracena

 

dzoui*

0x

dávám vlažné mléko a funguje

bb*

Nedávám žádné mléko, ony ty bramboráky stejně ani nestačí ztmavnout, talíř kam je odkládám, je pořád prázdný.

 

bibik*

0x

A když přidáte tvaroh - to je pochoutka. Dobrou chutˇ.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]