Nejste přihlášen/a.
prosím poraďte jak odblanit a prošpikovat zvěřinu konkrétněji zajíce a srnčí
Špičatým a ostrým nožem propíchnout tuhou blánu a opatrně ji odříznout.
Na prošpikování slouží speciální jehla.Když nemáme,udělám špičatým nožem otvor do masa a vsunu tam klínek špeku.Nic těžkého.Třeba někdo poradí nějaké fígle.
doplněno 30.03.10 21:40:Rádo se stalo a nechte si chutnat.
Na srnčím se odřezávají jen ty nejsilnější blány Já je ušmiknu a jeto. Jinak pak třeba když už krájím maso na plátky, tak sem tam nějakou blanku uříznu. Ale není nutné se zbavovat i těch slabounkých.. Zajíce není nutno odblaňovat vůec
Z lenosti to někdo nedělá.Záleží na názoru.Zkuste se letmo podívat sem, třeba Vám to pomůže udělat si jasno: google.cz/...
doplněno 01.04.10 17:12:Odstraňte jen tu silnější a honem k dalšímu bodu vaření.Nebo Vám ještě zasmrádne, než ho dáte dělat.Máte už recept?
Já jsem teď našla odkaz na stažení kuchařky, ale nevím jestli to je zadarmo, alespoň u odkazu to nepíšou a je tam i receptík na srnčí
marenka a má stáhnout tu kuchařku nebo toho zajíce?
doplněno 02.04.10 09:50:Já to ještě neviděla, ale proč by se to nehodilo.Mrknu na to at se taky přiučím.
Mno jestli se nepodaří stáhnout zajíce, bude stažena kuchařka :D Vážně, to jsou videorecepry, srnčí tam dělají, je tam jak špikovat, jak odblanit kotletky, já si myslím že to je šikovný. Nebo ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.