Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás o radu jak připravit a upéct perličku/drůbež.
Děkuji.
Tak perličku jsem za celý život neochutnala, alespoň nepamatuji. A tak jsem našla jeden starý recept:
PEČENÁ PERLIČKA.
HANACKE-NUDLE-(Recept-z-tricatych-let-minuleho-stoleti)INGREDIENCE: 1 perlička, 100 g másla, 100g slaniny, 2 cibule, 5 kuliček celého pepře, 4 kuličky nového koření, 1 bobkový list, 1 lžička hladké mouky.POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěnou vypranou mladou perličku špikovací jehlou protkneme slaninou, osolíme a dáme péci na drobně krájenou cibuli se slaninou, máslem a kořením. Při pečení poléváme vypečenou štávou. Když je maso měkké, perličku vyndáme, štávu vysmahneme do tuku, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou a provaříme. Hotovou štávu necedíme, perličku naporcujeme a podáváme.
A kdo se chce podívat na živou (modrou), tak jsem si také oživila pamět : drubez.chovzvirat.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.