Nejste přihlášen/a.
Prosím, poradíte někdo, jak udělat nadýchané těsto / ne kynuté / na nadýchané ovocné knedlíky? Dělala jsem z tvarohového, bramborového i spařeného těsta, vyválela na tenko, ale po uvaření knedlíků bylo těsto vždy příliš tuhé. Prosím, jaké děláte vy?
Zrovna dneska jsem si našla recept na tvarohové těsto, který mě docela oslovil. Šla jsem se podívat do komentářů, jak moc je hodnocený, a tam jsem našla komentáře, kdy místo dětské krupičky dávají a velmi chválí strouhanku. Máte někdo zkušenost? V komentářích je i zmíněno, že jsou více nadýchané, ale tomu až tak moc nevěřím, protože nadýchané znám fakt jen ty kynuté.
Nadýchaného těsta docílíte jenom přidáním kvasnic - tedy kynuté těsto.
Dělám nejraději z těsta tvarohového. Nedávno knedlíky s meruňkami. A trochu mě zamrzelo, když mi dcera v dobrém řekla, že ona má raději z kynutého, že je tam víc těsta. Tyhle tvarohové jsou prý takové "plané." Hodně ovoce, málo těsta. Mně vyhovují. Každý to rád prostě jinak. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.