Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kdy dávat do šlehačky cukr při šlehání

Od: boban® odpovědí: 6 změna:
Ahoj, šlehačka na krémy do dortů, na šlehačkové krémy bez ztužovače.
Dává se cukr moučka. Dávat czkr až když je šlehačka mírně tuhá? Dávat po lžících cukr moučku?
Dik

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


1x

Klidně hned, protože právě ostré hrany částeček cukru rychleji vytvoří při míchání pěnu. Neumím si dost dobře představit sladit to až potom. Jednak by se to špatně rozmíchalo a jednak by mícháním vařečkou šlehačka zase zplaskla.


Většinou píšou že musí být cukr moučka do šlehačky.
Cukr krupici píšou jen do sněhu

Ta cukr moučka má také ostré hrany. Pořád jsou to krystalky cukru, které pod mikroskopem mají hrany a mícháním lépe provzdušňují smetanu.

Vsichni maji doma mikroskop aby se podivali na ostre hrany cukru . Používejte med.Šlehačka bude jemnější.

km

oleksiy: a proč by se měli koukat?

 


1x

Dáváme ihned , do ještě tekuté, před zahájením šlehání!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]