Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Je potreba naklepat maso?

Od: joan odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

chci se zeptat, zda je potreba naklepat veprove platky z krkovice, ktere budou dusene na zelenine. Nekde ctu, ze se naklepava jenom maso na smazene rizky, roladu, zavitky. Pokud tedy nenaklepu, bude maso tuhe?

Dekuji.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mate59

6x
Není třeba naklepat,maso plátky prudce osmažte,aby se zatáhlo a pak duste dle receptu.

 


6x

Ne, není třeba. Ale je dobře udělat zářezy, naříznout, po obvodu plátku, tam, kde je sval, protože s pak nebude kroutit. Já naklepávám jen to maso, ze kterého dělám ptáčky, závitky.

 

flakota

0x
Není potřeba urcite ne,no zkuste ho naklepat malinko naolejovat a než dáte na pánev tak ho dlaněmi jakoby zmenšit do velikosti před naklepanim to samé i při vložení a prudce zatáhnout a solit az k dušení bez olejovaní to dělám i kdyz smažím kdo nemá rád křupavé řízek davam do prikryte misy dopect na 100 do trouby s kapkou vody nebo vývaru vespod
ale krkovice je flakota i na gril takže je to vlastně jedno spíš záleží na mozaice masa jesti se klepáním pak zbytečně netrha

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]