Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Mletí okurky a cibule

Od: delina® odpovědí: 4 změna:

Je lepší do pomazánek drtit /mlít/ okurku a cibuli /nezhořkne?/nebo raději krájet na drobno? Nebo je to dle chuti?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

id

5x
Cibuli nemelu, nedrtím, nestrouhám, jedině krájím na drobno. 100% jistota že nebude hořká. Okurky strouhám na slzičky.

 


1x

Okurka nevim ,ale cibule mě v čopru zhořkla

 


1x

Okurka se strouhá a cibuli někteří také strouhají místo krájení. Při mletí může cibule zhořknout !

 


1x
Cibulka se musí do pomazánky prvně ochutnat. jestli není hořká. Pak ji sekám na ručním sekáčku za pár kaček (tahá se za provázek, jako když se startuje pila). Oproti elektrickému má tenké velmi ostré nože a mnohem lépe se reguluje stupeň hrubosti. Do pomazánky stačí tak 6..8x zatáhnout.
Takovýto: allegro.cz/...
V Penny a podobně bývá od 60 do 120 Kč. Na cibuli super.
doplněno 30.12.24 15:46: Taky v něm sekám surimi tyčinky do pomazánky.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]