Nejste přihlášen/a.
Myslím, že to děláš zbytečně složitě. Shodou okolností jsem je dnes dělala. Syrové brambory nakrájím na hranolky, propláchnu studenou vodou a ihned bez jakéhokoliv vaření vhodím na pánev s rozpáleným olejem Smažím na střední stupeň cca 2 minuty s poklicí, poté sundám a dosmažuji, aby byly zlatavé. Tyto jsou VŽDY křupavé, ovšem musí se jíst ihned. Zkus tento postup a napiš jak se povedly.
Někde jsem četla, že se máčí v octovém nálevu.
Brambory nakrájíme na hranolky a dáme do misky se studenou vodou, které bude zhruba 1 litr. Přidáme dvě lžíce octa, promícháme a necháme hodinu odstát v lednici. Po uplynutí této doby se voda scedí a hranolky osuší pomocí papírových utěrek.
Anebo:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.