Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak dlouho se vaří fazole v plechovce?

Od: pink2 odpovědí: 15 změna:
Ahoj, jak dlouho mám vařit cervene fazolee v plechovce stačí jen na cibule, klobásky a přihodit je a provarit pár minut? Nebi se vaří dlouho? Děkuji.

 

 

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

liska5

10x

V plechovce jsou už hotové. Někdy v rajské omáčce. To se dá jíst i studené. Klepni to na tu klobásku na cibulce, přihřej a je to.

Lisko, to se nedá jíst studené.

jenyk, když je hlad, tak i studené...

ale já fazole ani teplé, ani osmažené.

Hezký víkend

Milane, to by musel být sakra velký hlad.

Studený se dá jíst pečený bůček, někdy sekaná a tím to končí. Jinak musí být vše ne teplé, alébrž přímo horké. Alespoň tedy pro mě.

kdosi

Dá se to jíst studené naprosto v pohodě

Jenyku, to by musel být sakra velký hlad

Takže to jde...

Milane, jde to, ale dře to.

 

ln

2x

Hele, já nevím, fazole moc nejím, ale myslím že se ti v plechovce určitě nevaří, maximálně je můžeš ohřát

Jednak proto, že v té plechovce určitě nejsou syrové, určitě budou uvařené, už jenom proto, že syrové nepřevařené fazole jsou jedovaté!

A druhak v plechovce se nevaří proto, že ta plechovka bývá poplastované a zevnitř nějakým lakem! Takže by jsi musel vařit stejně v nějaké vodě, já když jsem to zkoušel ohřívat přímo na kempingové vařiči bez vody Rovnou tu plechovku, z různých stran na málo a docela dlouho, tak to ani moc nešlo...

Edit: upozorňuje, že nejsem žádný kuchař kuchař, takže to je jenom hlasitá myšlenka, třeba někdo poradi lépe, Ale nemyslím si že fazole pixle už nebudou předem předvařený vařený - Už proto aby se to dalo jíst, to si klidně zjistěte, že syrový fazole jsou jedovatý

 

bramburka

2x

Ty staci uz jen prohrat. Ale kdyz treba varis chilli con carne, tak je muzes varit i 3/4 hodiny. To se pak trochu rozvari.

 

smode2

2x
To z toho pak budete mít kaši. Nevařit, jen krátce ohřát.

 


2x
Jsou už měkké hotové. To moje oblíbené rychlé jídlo k večeři: Na pánvi opražit cibule, přihodit pikantní klobásku na kolečka, trošku ještě osmažit, pak zalít chilli fazolemi, chilli omáčkou, pepř, sójová omáčka, trochu jakési hodně pálivé omáčky, česnek. Trošku na pánvi podusit a ještě horké jíst s chlebem. Tak trošku prasácký lomcovák, ale dobrota, která krásně prohřeje. Vždy si ho nadělám víc a nakrabičkuju do mražáku do práce.

 

sosacek

1x

V uzavřené plechovce, chvilku. Nejvíc mě ovšem potom štve to malování.

 

pink2

Děkuji moc jdu na to

 


0x

Vařit tak dlouho až sou alldente.Prostě ochutnavat při vaření.

kdosi

To se ti nepovede, pokud je při tom nespálíš (ale pak zase nebudou k jídlu), protože už z výroby jsou uvařené výrazně víc a dalším varem to nespravíš

cs.wikipedia.org/... Al dente je italský termín, který se používá k označení těstovin, občas také rýže nebo fazolí, které jsou uvařeny ne zcela do měkka, ale už nejsou tvrdé.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]