Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Sedne si i dobře vyslehaný sníh?

Od: boban® odpovědí: 4 změna:
Pokud dobře vyslehaný sníh s cukrem krásně dotuha, lesklý,jemný, nesražený.
Nechám ho při pokojové teplotě 1 hodinu.
Začne se srážet? Znamená oddělovat se voda a sníh pomalu řídnout?
Nebo je něco špatně?
Díky

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

Nejsem si úplně jistá, ale když se šlehá nad párou, vydrží. Jeden rok v létě jsme dělávali malinovou pěnu. 1 bílek, hrníček cukru krupice a hrníček malin. A to vydrželo hodně dlouho.


doplněno 27.08.24 17:11:

Malinová pěna se dělá tak, jak píšu. Do šlehací misky 1 bílek, 1 hrníček cukr krupice a 1 hrníček malin. Šlehač s metlami a šlehá se dlouho. Tak nějak skoro půl hodiny. Už nevím přesně jak dlouho to vydrželo, do té doby, než přišly děcka


Děkuju
Co znamená hodně dlouho?
Ta malinová pěna se dělá přesně jak?

 


Abych upřesnil potřebuju sníh ne moc sladký, aby vydržel. Ale asi to velký množství cukru je tam důležité ne?
jkj

přesně tak, cukr je to, co drží to našlehání

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]