Nejste přihlášen/a.
Já i moje rodina, kamkoliv přijdeme a máme tiramisu, vždycky ho jíme z misky. Je pravdou, že děláme z cukrářských piškot, které máčíme v kávě s likérem a doba na navlhnutí a proležení je vždfycky delší. Tenhle, doma pečený piškot je dost suchý. Kdybyste ho pokropila kávou a likérem nebo když jsou děti, tak jsem to dělávala já, když byli vnukové malí a prokládala jsem zavařenými broskvemui, štávou z kompotu, provlhnul by a vrsva by při sobě držely. A pak by to chtělo misku, ne talířek.
Bobane, omlouvám se, měla jsem lépe číst.
Boban, je zcela jistě fain, že jste si sám upekl piškoty. Ale je tu drobný dodatek. Neuvedl jste, jaký čas uplynul do doby pečeni piškotů.
Zcela jistě nestačily běžně provlhnout po upečení a tak i namáčení nesplnilo ten správný efekt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.