Nejste přihlášen/a.
Co mám dělat s Herou, troubu nemám, můžu na ní smažit maso nebo palačinky? Jinak nevím. Prosím poraďte.
Na Heře bych nikdy nesmažila. Smažím na vepřovém sádle, na řepkovém oleji nebo na kombinaci obojího. Heru občas přidávám do pečení některých moučníků, buchet a to napůl s máslem.
Jinak jsem viděla 2 druhy Hery. Buď Heru na pečení, nebo Heru s máslovou příchutí. Tu druhou by bylo možno použít na nějakou pomazánku. Ale je pravda, že máslo je máslo a Hera je jen margarín.
Nedávno jsem dělala candáta na pánvi, na másle a byla to dobrota. Nedovedu si to představit s Herou.
Když nemáte troubu, dala bych Heru matce, sestře, kamarádce, prostě někomu, kdo troubu má. A až z toho bude nějaký koláč, pozvala bych se ochutnat, abyste z toho taky něco užila. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.