Nejste přihlášen/a.
Fritovací hrnce byly hitem po revoluci, když tady v ČR za socíků v maloobchodním řetězci moc nebyly k mání.
Ukázalo se však, že je dost velký problém co s olejem. Kolikrát smažíš do měsíce? Takže se sléval do nádob zpět a hurá s tím použitým do lednice. Toho friták větší potřeboval 2-2,5litru, ty menší pak 1,5-1,7lt...
V těchto dobách byl litr do 20Kč.
Dnes horkovzduch? Ale jo ,dá se, ale olej je olej- přenašeč chutí. Horkovzduch je spíš pečení! Stejně se budeš muset rozhodnout sám..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.