Nejste přihlášen/a.
Dobrá, tedy bez mouky. Kobzolek nastrouhat na hrubém struhadle a rozprostřít na horkou pánev s olejem. Udělá to takoý jako rošt. Posolit, trošku kmínu. Obrátit a zalít dvěma rozkvedlanými vejci. Obrátit a hodně posypat strouhaným sýrem. Ztlumit oheň a pod pokličkou nechat tak dlouho, dokud se sýr nerozpustí. Když bylo hodně hluboko do kapsy, pak na ten rošt jen jedno rozkvedlané vejce, obrátit a pak na krajíček chleba, obložit rajčetem a okurkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.