Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Přesolene lečo

Od: begi odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Dnes sem delal lečo v sklínce .Už sem ho dělal více krád z 2 vajíčkama.Dnes sem to nějak neuhlídal a přidak sem 1a pul lžičky soli.Dělam to tak,Osmahnu cibulku a přidám 2 ks klobásy ktere sou už slanejší.Přidám lečo a povařím 5 minut.Prostě sem zapomnel že solit není potřěby.Jak mužu tu slanost stahnout.Diky .

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


13x

Zamíchej do toho dvě syrové, oloupané a na plátky nakrájené brambory a trochu povař. Nech to chvíli a sůl se do brambor vsákne. Dělám to tak s přesolenou polévkou nebo omáčkou. Pak brambory vylov a vyhoď.

begi

Tohle my připada opravdu dobřě.Už sem to někde četl.

 

mate59

3x

Jedině přidat ještě jednu sklínku leča další 2 vejce,tzv.pořádně to nadstavit,tím se slanost naředí.Nebo klobásy vybrat a zbytek slepicím.

begi

Myslím si že tohle neni dobrý napad.Proč investovat znovu.

 

liska5

0x

Koupit cuketu nebo i papriku a rajče. Pokrájet a podusit sólo neosolené a vmíchat do toho slaného výtvoru. Jinak jak píše Maky: sůl vytáhne pokrájený brambor, který v tom povaříte.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]