Nejste přihlášen/a.
Syn me nedavno ukazal genialni a 100% fungujici figl. Od te doby je kazde vejce jako ze zurnalu. A navic je to i rychly zpusob loupani ve srovnani s loupanim prsty. Je jedno, zda je vejce nove, stare, studene nebo teple.
Naloupnout u sirsi spicky, kde je vzduchova bublina, vzit malou lzicku, strcit pod skorapku a objet s ni vajicko dokola. Skorapka se krasne odloupne a vajicko je behem chvilky nedotcene venku.
Jednoznacne doporucuji zkusit. Je to tak jednoducha a pritom spolehliva kravina, ze se pouze divim, ze to neni vseobecne zname.
Vařit vejce vložíme do vroucí vody. Po uvaření: Rychle slít vroucí vodu a dát studenou a měnit i několikrát - tedy pokud se vajíčka nemají jíst teplá. Hůř se loupou méně čerstvá vajíčka, také častěji pukají. Anebo video:
Jj domáci se dávala čerstvá dolů a na spotřebu se brali ty z nejvyššího patra .Měli jsem třena i 6-7ptal s vejci na sobě! Vždy od domácích šli loupat dobře a nikdy se snima nemuseli žádné fičury jak prodce zchladit atd.
Dnešní mi přijdou že jdou relativně dobře jen bílá z drůbežárny. Když jsem nechal od domácí 14 dnů uležet a současně použít i ony fičury, tak stejně šli pořád špatně.
Je dobré mít v mrazáku kostky ledu, když po uvaření zalejeme vejce studenou vodou, přidáme do ní pár kostek ledu. Nemusíme pak stále vodu měnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.