Nejste přihlášen/a.
Já si myslím, že vývar z kolena do guláše nepatří. Do vývaru patří uvařené kroupy, na kostičky brambor, majoránka a česnek. Na jednom receptu se nikdy, vůbec nikdy nemůžeme shodnout. Každý pokládá ten svůj za nejlepší. Jen u zásady, že cibule má být tolik, kolik je masa, na tom bychom se měli shodnout. Ale jinak už jsou suroviny a postupy rozdílné. Někdo používá kečup, někdo rajský protlak, někdo vůbec ne. Někdo papriku, někdo ne. Někdo zahuštuje moukou, jiný chlebem, jiný opečenými a rozvařenými kostkami chleba, jiný nastrouhaným bramborem, jiný tvrdí, že cibule na zahuštění stačí. Někdo strouhá česnek na poslední chvíli, jiný ho smaží s cibulí. Někdo majoránku, jiný kmín. Jen věřte, že v hospodě se kuchař s gulášem vůbec nepáře! Čím jednodušší, tím lepší.
Ještě bychom se mohli shodnout na tom, že masa, na velké kostky by mělo být hodně a při smažení a vaření se nemá spěchat. aby maso s cibulí dalo štávě chut.
Kdyby se ti podařio uvařit ho opravdu hodně, klidně uvař kyselé zelí, slij a pak do něho vmíchej ten guláš. Můžeš vylepšit smetanou.
Kdyby se ti podařio uvařit ho opravdu hodně, klidně uvař kyselé zelí, slij a pak do něho vmíchej ten guláš. Můžeš vylepšit smetanou. Nic nevymýšlej se zeleninou nebo čímkoliv jiným! Buď vaříš guláš nebo maso na zelenině. To jsou jiná jídla, ale guláš ničím vymyšleným nevylepšuj Můžeš akorát na talíři nasypat kolečka cibule. A už nic!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.