Nejste přihlášen/a.
Nikdy jsem nepekla švédský koláč , neznám a po shlédnutí ingradiencí, by mne nejen nelákal, ani by nebyl pro mne vhodný. Ale to je můj boj.
Nicméně, pojďme k otázce 3 hrnky cukru je skutečně mnoho. Změnilo by se něco?, Ajo pokud byste nahradila obrovské množství cukru ve vaší oblíbení pochoutce skořicí?
Upravuje toitž hladinu cukru v krvi. A proč nabízím náhradní variantu obměnit část cukru skořicí.Skořice má schopnost nahradit sladkou chut např. v závinu?
3 hrnky cukru jsem našla v receptu.
Vtip, ten hlavní, je asi v tom "drobenkovém těstě". Takže by to se sladidlem nevyznělo. Možná by šlo jenom ubrat cukru (místo 3:1 dát 3:1/2 hrnku v těstě a 1/2 dát i v náplni). Místo cukru se mi vidí na promlsání dát např. mleté ořechy...
(Recept chybí, je příjemně jednoduchý. Pečeme 30 minut, upečenost kontrolujeme špejlí, kterou zapíchneme do koláče a po vytažení musí vyjít suchá. Těsto: 3 hrnek polohrubá mouka, 1 hrnek cukr krupice, 1 balení prášek do pečiva, máslo 250g na pokladení (nebo Hery) na povrch koláče. Náplň: 3 balení měkký tvaroh, 3 ks vejce, 1 hrnek cukr krupice, 0,50l mléko, 2 lžíce citronové štávy, rozinky, kandované ovoce, ořechy)
V některých receptech je ještě na tvarohu vrstva jablek a v náplni vanilkový cukr nebo v. puding. A docela labužnicky vypadá i tenhle recept: thepelikans.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.