Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Je toto hovezi maso zkazene?

Od: milan4 odpovědí: 6 změna:
Dobry den, zakoupil jsem maso v supermarketu, na povrchu bylo krasně červené jenže při rozříznutí bylo opravdu velmi tmavé až šedé, myslíte že je zkažené? Datum spotřeby bylo ješte v poradku, maso výrazně nesmrdí ani nevoní, možná je z něj jen lehce cítit taková "hovězina" ale to si myslím že je u každého hovězího masa. Zdali je na dotek slizké odpovědět nedokážu protože mě přijde slizké skoro každe maso na dotek.
Diky za info

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®

12x
Dobrý den, zkažené nebude, ale na řádné tepelné zpracování nečekejte a vařte (změna barvy masa neznamená vždy zkažení). Zdravím!

 


8x
Uprostřed se o tom píše
magazin.recepty.cz/...

 


1x

Tohle bych nežral ani náhodou.

Nic tomu není.

 

fram

1x

Prodejci povrch masa upravují, aby byl červený a vábil Občana masojídka / Občanku masojídkovou, a to je důvod, proč po rozříznutí bylo vaše maso šedivoflekaté. Přivoňte...kazící se maso brzy zapáchá.

Lákající obrázek: zpravy.aktualne.cz/...

 


0x

Pokud nepáchne, tak bych to odkrojil a vyhodil

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]