Nejste přihlášen/a.
Česnek zelená oxydací, ne solí. Jestli ho máte dost, vyzkoušejte: do hrnku a s olejem namixovat do hladké pasty. Tohle mi přišlo nejlepší z toho všeho, co jsem vyzkoušela. Táta i bratr mě česnekem na podzim zásobili a já se pokoušela udržet ho. Ta pasta z oleje, použila jsem olivový,několikrát, mi přišla nejlepší. Od dcery jsem dostala malou lahvičku, z nějakého slavného lahůdkářství, je v ní olej a na malých slzičkách nastrouhaný česnek. Dobrota veliká.
himalajská klidně, ale je to předražený marketing. Současnou mořskou ani omylem, ta dnešní je plná jedů a těžkých kovů ze současné civilizace. Nechápu, jak to někdo může používat. Nejlevnější kamenná sůl je mnohem lepší, vždyt je to také mořská, jen z doby, kdy tu ještě nesvinil přírodu člověk.
Pro vyplachování nosu a nakládání zeleniny jsem, bez jódu, kupoval tuto (maj ji normálně v regálu): shop.billa.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.