Zdravím, co je to za omáčku. kterou mají vietmamských bistrech na stole krom sójovky? Je ve skleničce jak od marmelády se lžičkou. Je pálivá, taková olejnatá, průsvitná načervenalá a na dně plavou snad papriková semínka. Je možné, že je složená z chilli, česneku a oleje, jako sriracha nevypadá, je průsvitná olejnatá, tipuji, že si ji dělají sami. Ještě tak nejvíc se to podobá tomuto: cocowoods.cz/... Dá se to koupit v běžném hypermarketu? A pokud bych to vyráběl, jaké mám koupit chilli papričky? Prodávají se běžně čerstvé, nebo musím koupit konzervované?
Vypadá to hodně jinak a je to dost intenzivně pálivé. Má to strukturu takového slizovéhu hustého olejnatého gelu. Ale v téhle variantě by to mohlo být ono: cooking-therapy.com/... Ale z receptu to tak pálivě nepůsobí, ale nevím, co provedou 3 chilli papričky (dnes jsem je v Lidlu koupil v květináči.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.