Nejste přihlášen/a.
ahoj všem co pečou vánoční cukroví,at se Vám daří,nepálí se a všem chutná.Mně by zajímalo,jak ukládáte předem upečené cukroví,aby vydrželo a bylo vláčné,nemyslím snězené.Hlavně myslím jak a kam v bytovkách a panelákách,kde je všude teplo a sucho.V krabicích nějak vystýláte nebo prokládáte?Prostě hledám nápady těch druhých.Díky ahoj Jitka
Máte-li balkon, je zpola vystaráno - jen je třeba zajistit, aby do nádob s cukrovím nepršelo a nemohly tam myšky. Jinak "suché" cukroví dávám do krabic vystlaných ubrouskem a do chladné spíže, nepečené a krémové samozřejmě dělám až těsně před Vánoci a dávám do chladničky nebo viz první věta - ven.
Já mám z naší samky plastové krabice od salátů se zaklapávacím víkem. Dám dolů ubrousek, cukroví a nahoru ubrousek - možná jsou ubrousky i zbytečné a na chodbě mám místo dveří udělanou perfektní špajzku. Takže tam to naštosuji. Nebráním, když mi chodí má zlatíčka na cukroví, klidně udělám druhou várku rohlíčků (ty mizí nejdřív). Před Vánocemi to více chutná, potom hlavně když je alespoň na talíř - stejně jsou všichni "přepapaní" - výstižnější slovo by bylo "přežraní". :D
Ja uz roky davam cukrovi do papirovych krabic vylozenych alobalem.Bydlime tez v panelakovem malickem byte,krabice davam na skrin v loznici,kde se netopi.Takto nam to vyhovuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.