Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ví někdo, jak Vietnamci dělají takový ten sos?
Pokud ano, mohu požádat o detailní postup?
Díky
No, myslím, že máme na mysli tu samou, taková hnědá, co vypadá jako hodně hustý vývar.
Takže sem si je naivně myslela že je to nějak zředěná klasická sójová omáčka, která se dá koupit..
Asi záleží, kam chodíte. Já si myslím, že u nás prsknou normální kupovanou (kterou i prodávají, je tu bistro + večerka) a vůbec se s tím nemažou. Nějakou vyšší gastronomii bych v tom nehledala teda. A to včetně kvality omáček, jestli si myslíte, že v běžném bistru mají aspoň Kikkoman, tak bych řekla, že se mýlíte. :D Něco jiného jsou ty lepší restaurace, tam by to snad mohlo mít i něco dočinění s vařením. Jinak doporučuji YouTube, jsou tam i autentické recepty z česko-vietnamského bistra (česky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.