Nejste přihlášen/a.
Je to vepřová plec. Odřízněte ten ošklivý kousek vlevo.
Vepřové na paprice, výpečky, gulášek, segedínský, je spousta možností, jak toto masíčko uvařit.
Sice to vypadá jako vepřové, ale pokud není, tak bůh suď, kdo položil život.
Kočku jsem nikdy neměl, ale pes, to není špatný maso. Jen se to v současnosti už nějak nejí.
A hovězí ani telecí líčka to být nemohou? Ta struktura zas úplně vepřově moc nevypadá. Barvu mohlo změnit naložení.
S naprostou jistotou tvrdím, že je to vepřové. Naložené, uzráté. Spravně tak má maso, určené k rychlé přípravě, vypadat. Když se tak zamyslím, čerstvé maso má být jen kuřecí a rybí. Každé maso musí být vychlazené a vyzráté. Dokonce i záměrně "stařené" je v prodeji za přirážku. Jen tak, pro zajímavost, roštěnka, než přijde na pult, měla by v chladírně viset 6 týdnů. Ne v mrazáku, ale v chladírně, viset v prostoru.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.