Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádkyně a rádci, jak dlouho je ideální vařit malé kousky cca 2cm kostičky telecího masa z ořechu? Mám to v zeleninovém vývaru.
Po půl hodině je na zkus bílé, ale je možno to mít, že se to bude rozpadat?
Očištěné, nasolené a napepřené jsem to tam syrové jen do vroucího vývaru hodil.
Chtěl bych to co nejrozpadávací, aby se to dalo jíst i "bez zubů" a neztratilo to chut.
Taky bych to nerad časově přehnal.
Díky za cenné rady.
Vařené telecí nebude dobré. Ani maso, ani polévka. Bude suché. Nasolit, obalit, stačí v mouce a rychle osmažit. Na přepuštěném másle je to úžasné. Ale jen rychle a krátce. Jinak je z toho suchá sláma.
K telecímu mmc neporadím, jen že mu stačí málo, možná i kratší doba než vařené vepřové a spíše podusit..tuhle jsem v pomalém hrnci přes noc vařil (skrze vývar) kus kosti s kouskem hovězího, vše spolu se zeleninou-při varu nevaru 70°C za cca 8-9 hodin byl vývar vinikající stejně jako ono maso ,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.