Nejste přihlášen/a.
Když zamíchám česnekovou pomazánku den dopředu před Silvestrem a dám do lednice, nezhořkne v ní česnek? (pomazánkové máslo, majoneza, česnek/
Pokud je to opravdu jen den dopředu, nevadí, chuti se propojí a je to prima. Ovšem, někdo plácá pomazánky třeba 3 dny dopředu a to už je, podle mě, barbarské.
Na zítra si udělám pomazánku dnes večer. Ale ne úplně. Pomazánkové máslo, tavený sýr nebo Lučina, majolka, pepř a hlavně koření TZATZIKY, případně tvrdý strouhaný sýr. To je do česnekové pomazánky ta nejlepší volba. Všechno utřu a nechám v uzavřené krabičce v lednici. BEZ ČESNEKU. Česnek čerstvě přidám až zítra. To úplně stačí. Bude to čerstvé a nenavoní mi to celou lednici. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.