Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Bouchnul sáček v šunkovaru

Od: pavlos® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Má někdo zkušenosti s prací se šunkovarem,včera jsem dělal šunku povedla se je výborná,ale při vaření mi ten mikrot.sáček praskl,bouchlo to ,čím to muže být.Děkuji

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Nevím, který typ máte. Já mám svislý, kde se sáček zavazuje nad rukojetí tlačícího víčka. V tomto nejvyšším bodě je pak dobré sáček propíchnout, aby mohl uniknout rozpínající se vzduch z mezer mezi vloženým masem... Prostudujte návod, jistě tam bude zmínka.


Já mám ten typ z r.92 stál 67kč.Je taky svislý zvrchu se na péro nasune plíšek a otočí do prava.jinak dík za radu bude to asi tím,že jsem ho nepropích.

 

randolf*

0x

Dobrý den. Já jsem šunkovar koupil v roce 1977, je to už dědek ale stále funkční. Také mikrotenový sáček propichuji ale hlavně hlídám teplotu aby nepřelezla 90 °. Věc je to dobrá i když v dnešní době se možná nevyplatí pokud majitel nevyrábí vyložené speciality. Též mě nebavilo dlouhé hnětení surovin aby na sebe vázaly. R.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]