Nejste přihlášen/a.
Jako první mě napadá to mléko, ve kterém to vaříte - nevadí vám laktóza? Spoustě lidem nevadí mléčné výrobky - sýry, jogurty, blablabla, ale samotné mléko jim způsobuje nevolnost a problémy s trávením. Zkuste mléko bez laktózy, když i po tom vám bude zle, vařte vločky ve vodě. Může vám taky vadit to, že ovecná kaše je prostě sytá, třeba na to nemáte stavěný žaludek. Zkuste to mléko bez laktózy a jenom malinkou porci.
Dobrý den, nechávám vločky před vařením v mléce asi hodinu bobtnat, Mléko nemusí být plnotučné. Vločky jsou hodně syté, tak jich nemusí být na porci mnoho. Je to vláknina, tak je po nich potom hezké pořízení na WC. Zdravím!
Mléko stačí polotučné. Jak píšou jiní, zkusit bez laktózy. Je výhoda, že se (na chut) zdá dost sladké, takže to bude chutnější. Já si vždy dělal raději míchané kaše, třeba s pohankou. Vločková je pro mě také nejtěžší na žaludek. Lepší je vylehčit rýžovou nebo pohankovou. Výborná je pohankovo-jáhlová nebo pohankovo-rýžová. Samotná pohanková je až příliš lehká, což někdy nemusí vadit. Používám instantní jednodruhové. Vločky jemné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.