Nejste přihlášen/a.
Meloun roste na hojně pohnojeném poli. Fakt hodně politém kejdou. Slupka je plná bakterií. Toto jsem se kdysi dozvěděla od hygieničky na povinném školení. Ale jinak v melounu je pouze voda a cukr.
babkazov má pravdu a já ještě dodám, nikdy nekupovat krájený meloun, ale koupit celý, doma umýt pořádně teplou vodou a mýdlem, pak teprve krájet.
Meloun zavodňuje, ale není nadýmavý. Možná je problém v kombinaci s potravinou, kterou jste před tím snědla a ještě nestrávila. Pak by v břiše mohla vzniknou kvasící směs...Zkuste ho jíst mezi jídly nebo ráno nalačno a po něm si dát delší pauzu...
Možná se u vás jedná o sklony k nadýmání a plynatosti, ale když čtu "nafukování", tak se mi vybaví balonky, které se děten nafukují na pouti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.