Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Tvaroh v alobalu

Od: maylin* odpovědí: 5 změna:
Na co se dá použít tvaroh v alobalu? A jaký je rozdíl mezi ním a vaničkovým?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


5x

Na cokoliv. Vaničkovej je vodovější.

 


2x
Používá se stejně, jako ten vaničkový.
Jeho výhoda je ta, že je hutnější.

 


0x
Kdyby byl opravdu v alobalu tak na nic. Hliník kyselé prostředí leptá a pak se do uchovaných potravin uvolňují atomy hliníku které medicína podezřívá z poškozování mozku.

 


0x

Vaničkový není tak hustý , je vodovější.

Zadej si : recepty z tvarohu a vybírej dle chutí.

 

fkodkofd

0x

Tvaroh v alobale je hutňéši takže, se využije třeba k mazání na chleba. Ješče posypat šnitlichem a pak to je pěkny.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]