Nejste přihlášen/a.
Záleží na tom, v čem to potřebujete nahradit. Třeba když vařím omáčky, dávám mléko a nakonec trochu šlehačky - i málo šlehačky je lepší než smetana. Dnes jsem vařila žampionovou omáčku , tak jsem ji vařila z mléka a protože potřebuji něco zhubnout, tak jsem dala trochu smetany a nemá tu správnou konzistenci. Měla jsem dát třeba jen 2 lžíce šlehačky , nebylo by to o moc tučnější, ale bylo by to lepší. Jinak jak tady už máte napsané, stačí i mléko a kousek másla..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.