Nejste přihlášen/a.
Respektive že je pouze "zhuštěná" - tedy například že zatímco v čerstvém černém rybízu je 14.6 mcg vitamínu K, zatímco ve variantě sušené je, řekněme, 50 mcg. (Zřejmě je to blbost, ale jen pro příklad.)
Děkuji za odpověď
Například jsem našel tuto informaci, která naznačuje, že nutriční kompozice sušeného ovoce je skutečně pouze "zhuštěná", tedy že dochází k relativně souměrnému nárůstu všech živin, stejně jako že žádná živina (např. nějaký vitamin) nesníží své množství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.