Nejste přihlášen/a.
Za život jsem už zjistila, že někteří lidé dokáží zblafnout takřka všechno. A protože nic jiného, lepšího, nikdy neochutnali, jsou i tak nadšeni.
Za mě - udit jen čerstvé, nemražené maso. Kupte si třeba čerstvě poraženou půlku čuníka, naporcujte, naložte do soli /bacha na chemii/, překládejte a těšte se na výsledek. Uvidíte sám, budete mít nebe v hubě a dáte mi za pravdu, že zamražené maso udit, to je jako udit staré papuče. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.