Nejste přihlášen/a.
Pokud chcete mít jistotu, co to vlastně je, dejte udělat rozbor vody... třeba , protože neznáme vaši polohu; jinak zadejte..."rozbor pitné vody"
Na hrncích se to objeví většinou až po vaření již převařené vody (tedy až je koncentrace minerálů ještě vyšší). Po prvním vaření to nebývá patrné, a to ani u nás, kde je opravdu velmi zásaditá voda. Popř. to může vzniknout i tehdy, když necháte vodu téměř vyvařit (tedy dost plný hrnec vody, na který zapomenete a sundáte ho z plotny, až když je skoro prázdný).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.