Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Bryndzové halušky

Od: haluska odpovědí: 4 změna:
Dobry den, jak udelat brydzove halusky kremovejsi? Da se do nich pridat treba tvaroh?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


5x

Halušky nesmiete premývat alebo ochladzovat vo vode. Len ich scedíte a pridáte bryndzu.

 

liska5

3x

To je taková móda s kysanou smetanou vmíchanou do bryndzy. Udělá to takové blátíčko, ale mně to tak nechutná. Kde jsme na Slovensku byli, dostali jsme jen s bryndzou a opečenou rozpuštěnou slaninou. Tak to dělám a super!

Ještě se dělaji halušky s uzeným a s kyselým zelím. Ale bryndzové u nás vedou.

 


1x

Samotná bryndza je "tvarohový" sýr. Obyčejný tvaroh určitě ne! K bryndze se dá přidat zakysaná smetana nebo brynzdu trochu rozvařit ve smetaně. Ale většinou se jen sypou nastrouhanou bryndzou.

 


0x
Ja je jeste polevam lehce osmahnutym porkem s maslem, do klasiky nepatri, ale chutna mi to

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]