Nejste přihlášen/a.
No, proces tvrdnutí pečiva by mohla vyřešit xantanová guma přidaná hned na začátku do mouky. Přečtěte si zde: vitalcountry.cz/...
V dolní části je pak celý popis xant. gumy a jejího použití
A kde jste je do druhého dne měl? Jen tak, nebo jste je dal třeba do nějakého plastového pytlíku? Pokud jste je nechal v nějakém košíčku na stole a ani jste je nezakryl, tak holt ztvrdly. Tohle pečivo nevydrží a i kdybyste je dal do pytlíku, tak by sice tvrdé asi nebyly, ale moc dobré také ne. Schválně jsem se teď podívala na ten recept, a i v něm autor píše, že housky se mají spotřebovat rychle, tím je myšleno tentýž den. Pokud byste je chtěl uchovat, tak prý jedině zmrazit. Ale podle mne už stejně pak nebudou jako čerstvé. Takže podle mne bylo tou chybou to, že jste je nesnědl hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.