Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak odstranit pach mořské ryby?

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:
Nikoliv v kuchyni po vaření, ale přímo u ryby, Běžně rybu mačím v mléce. Dobře omyju a přidám citron, Tentokrát jsem poprvé pripravovala stikozubce, ještě okoření paprikou a kmínem, ale opravdu tam zůstal ten typický pach rybiny, ryba byla kvalitni, v žádném případě zkažena. Máte ještě jiný tip na eliminaci pachu?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

joudic*

2x
ocet, vino, zazvor, dreveny popel, kukuricny skrob s kurkumou, pry i cukr, ale to bych se bal ze se dostane do masa a nepujde vymyt

No pokud by ryba po umyti v octe a následném omyti vodou nebyla kyselá, zkusila bych příště. Mám ještě 3 plátky. Jinak misto škrobu používám mouku smichanou s paprikou nebo bylinkami a pak smažím.

 


2x

Používám ocet a po následném omytí vodou nikdy kyselá nebyla.

 


0x

Na ruce ani nádobí se neptám a omyti a mléko bylo,

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]