Nejste přihlášen/a.
A co nakrájet kousek masa, dát to do pekáčku, nebo do remosky a vyklopit k tomu i ty fazole. Za hodinu a víc, co se bude maso péct se fazole dodělají a jídlo bude chutné.
Ostatní přísady nechám na vaší chuti.
Taky bych to takhle nějak řešila.
Když třeba budou v hrnci probublávat s nějakým kusem uzeného, tak to může po hodině dvou změknout. A taková fazolovica v zimě bodne. Ještě bych do ní přidala ke konci cibulovou jíšku, papriku, česnek, možná bobkovej list..
Problém je v tom, že se fazole v kyselém prostředí nedají uvařit do měka.
Jedině trochu, když už jsou již z velké části uvařené.
Rajská omáčka je kyselá. Fazole se musí vařit zvlášt.
Vzhledem k cenám konzerv a energií ...
Ve vodě na polívku by nemusel být ten protlak, bude to naředěný, tak by to mohlo trochu změknout. A tu rajskou z plechovky dolít až nakonec. Kdyby to bylo z LIDLu, tak jí to vezmou, na reklamačku... Pokud to teda má koupené nedávno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.