Nejste přihlášen/a.
Ale ani tyto nejsou nijak špatné; počítám, že jsou spíš na jídlo než na výstavu, a tedy úplně přiměřené. Vždy záleží na tom, kolik času tomu člověk chce (a může) věnovat...
Chce to mít dvě polevy o různých hustotách. Drobounké zdobení řídkou polevou neuděláte, hustou polevou se naopak nedá hladce vyplnit větší plocha. Pro pečlivé zdobení je zásadní mít velmi jemný cukr (zcela bez krystalků), aby neucpával malinkou dírku v sáčku.
Já dělávám (když mám čas) perníčky v tomto stylu - fotka z r. 2016:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.