Nejste přihlášen/a.
Před pár týdny jsem se ptala na něco podobného. Z těch rad pro mě byla nejlepší ta ohledně uložení - do sklenice s vodou. Tak vydržel opravdu dlouho a dorůstal. Mně syrový chutná, tak jsem většinu spotřebovala na chlebu s máslem. I orestovaný je dobrý.
JIstě se zde objeví i další recepty.
Známá ho dává do zeleninového salátu - uvaří 2 druhy čočky, nechá vychladnout, pak do toho dá ten celer, sušená naložená rajčata, pažitku, kukuřici, ochutí to jakýmsi nálevem a není to tak špatné. Chce to trochu experimentovat, je pravdou, že od té doby, co vymýšlí podobná jídla na oběd, viditelně zhubla.
Nakrájím na špalíky a povařím, jím většinou k těstovinám, když chci ubrat celkovému pokrmu kalorie. Takže mi nahrazuje část porce třeba u špaget s boloňskou omáčkou, přidávám k thajským nudlím, k lososu s citronovou omáčkou, prostě přidávám k jídlům, kde se vařená zelenina hodí. Buď celer, nebo si k tomu upeču cuketu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.