Nejste přihlášen/a.
Budeme dělat o víkendu větrníky, vršky chceme namočit do karamelu, který uděláme v hrnci z cukru a smetany. Jelikož jsme to už zkoušeli a namočení horního dílu korpusu větrníku znamenlo vždy silnější vrstvu karamelu, tak se ptám, jak na to, aby byla poleva tenká. Chceme aby poleva byla lesklá a křupavá, ale tenká.
pak se dělá poleva, že se rozmíchá mojučkový cukr s vodou a trochou karamelu, ale tohle neztuhne a je to takové patlavé.
@boba®
díky, ale ten karamel právě moc rychle tuhne, jakmile není v horku, takže po namočení štětce na něm bude možná hned tvrdnout, ale zkusit to můžeme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.