Nejste přihlášen/a.
Udělala jsem aspik a teď koukám, že je 5,5 měsíců prošlá
Pokud není spečená a je stále sypká, tak jí nic není. A ta plátková je ještě lepší, protože ta se snad nezkazí nikdy. Já jsem našla pytlík s plátkovou želatinou, který jsem tady měla v těch mých syslích zásobách zahrabaný a neotevřený kolem 15 let . Napřed jsem to chtěla vyhodit, ale pak se mi toho zželelo a schválně jsem kvůli tomu udělala tvarohový nepečený dort a říkala si, že to když tak dostanou slepičky. No a nedostaly nic, protože byl výborný a želatina krásně želírovala. Ale s tou sypkou mám zkušenosti takové, že když je taková jakoby "spečená", tak je to v čudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.