Nejste přihlášen/a.
Tak je shnilá, nebo jenom měkká? Předpokládám, že mluvíte o červené řepě. Pokud je měkká, tak je to tím, že se z ní odpařila voda. Pokud nemá známky hniloby, tak ji dejte do čisté vody a nechte ji do druhého nasáknout vodu. Pak ji klidně uvařte třeba i na ten salát. Já teda červenou řepu vařím vždycky, i do salátu. Zrovna červená řepa syrová, není dobrá. Ale nevím, jak dalece máte tu řepu změklou, tak to nechám na Vašem odhadu.
Jestli je jen scvrklá, zabalte ji na pár dní do mokrého hadru /čistého/. A dejte někam do chladu.
Já to řeším tak, že "zasadím znovu do země". Tedy nezasadím, ale dám ven do vyhloubené jámy a zasypu zeminou. Což odpovídá radě @liska5 - vlhko a chlad. Výhoda je, že těch pár dní mohu prodloužit i na delší dobu.
( samozřejmě - jestli je jen scvrklá )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.