Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaký nemáslový krém do dortu

Od: dortik odpovědí: 11 změna:
Dobry den, poradi nekdo nejaky dobry krem do dortu? Manzel brzo bude mit narozeniny ale nema rad maslove a slehackove kremy.

 

 

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


4x

My máme rádi z mascarpone, ale nadlehčit se musí právě šlehačkou. Ale nemusel by to manžel poznat, když mu to neřeknete

jenže mascarpone je skoro máslo samo o sobě... rozhodně to není nic méně tučného. Když vadí i šlehačka, tak mascarpone téměř jistě také

dortik

Joo ten krem mam moc rada ale on bohuzel ne. Mascarpone a zakysana smetana mu nevadi

 


3x

Krém bez másla a šlehačky mě opravdu nenapadá. Udělal bych tedy tvarohový nebo ze zakysané smetany nepečený dort s ovocem a hotovka. Popř můžete tvaroh/zakysanou smetanu vyztužit želatinou a tvářit se, že je to variace krému. Jen to nebude mít krémovou strukturu.

 


2x

Zdravím.
Jednoduchý a výborný krém je z pudinku.
Máslo se do něj sice přidává, ale není tam extra cítit.

Dávám ho jak do rolády, tak do listového těsta nebo také do věnečků a větrníků

 


1x

Narozeninový dort bez krému, není dort. Krém do dortu bez másla, nebo šlehačky, není krém. Má manžel vůbec rád sladké a dorty? Já bych mu udělala to, co má opravdu rád a nevymýšlela bych žádné náhražky. Tak mu udělejte slaný dort. třeba takovýto slevomat.cz/... a je jich hodně, stačí si vybrat nakoupit suroviny a tvořit. Link co jsem poslala je jen na ukázku, jak to může vypadat. Recepty určitě najdete na internetu.

Tady jsem Vám našla i recept. Ozdobit ho můžete podle své fantazie. Já bych se určitě "vyblbla". Nakonec si ho udělám já. supermamina.cz/... Akorát bych teda určitě nepoužila žádné pomazánkové máslo, ale vyrobila bych si třeba dva druhy nějakého slaného krému-pomazánky, na bázi másla, nebo maskarpone.

 


0x

250gr jemny tvaroh,2 slehacky uslehat,cukr podle chuti,vanil.cukr a 1 ztuzovac na slehacku.Jemny, lehky,vynikajici.

 

liska5

0x

Tak jen trochu toho lehkého krému s pudinkem a "zvlhčit" to želatinou s ovocem.

Jemné jsou pokrájené kompotované broskve. Tu štávu z nich použít do želatiny. Sem tam přidat borůvky pro efekt nebo půlky hroznových kuliček,...U želatiny je třeba přečíst si postup, at to neprosákne nebo neplave...

 


0x
Je to tedy prasárna,ale kolegovi, který nemohl máslo ani smetanu, jsme na dorty kupovali dr. Oetkera. V krabičce. Vanilkovy byl nedobrý, velmi umělý už tehdy. Ovšem čokoládový nebyl vůbec špatný. Doma děláme občas z bílého jogurtu a z pudinku Olé. Nebo je fajn čokoládový domácí- Uvařte hustý pudink z jednoho a pul sáčku ( v 350 ml mleka), pridate 50 g cukru a dva žloutky. Když do teplého pudinku ještě nalamete čokoládu, tak to bude chutově úplně mňam. Stejně tak připravite i vanilkovy krem. Jen date samozřejmě vanilkovy pudink a nepridate čokoládu

 

anonymni357

0x

Neurazte se,myslim to vazne.Jednou jsme udelali jako zert kamaradovi,ktery nemusel sladke ,do dortove formy odlitou tlacenku.Mel radost,byla legrace a vsichni to fotili.Ja si ji delam sam,ale neni problem koupenou rozehrat a nalit do nejake formy.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]