Nejste přihlášen/a.
Když už je člověk bezradný, napadají ho zvláštní věci, buď cípy protilehlé spojit špejlí, nebo péct vzhůru nohama, nebo protilehlé cípy sešroubovat šrouby malého průměru, třeba M3(zbylo mi jich dost z práce), ale to už mi přijde jako krajní, leč proveditelné řešení
Když už je člověk bezradný, napadají ho zvláštní věci, buď cípy protilehlé spojit špejlí
Z tohoto těsta také peču a vůbec mi nevadí, když se otevřou. Z trouby je ihnad obalím v cukru a než se kdo pořádně podívá, jsou snězené. Té náplně nedávám moc a jen džem. Vůbec neva, že se otevřou. Někde jsem viděla video, jak u tohoto těsta dělali rohlíčky. Vyváleli kruh, nakrájeli na díly, dali náplň a namotali do rohlíku. Vám se nejspíše otevřely proto, že jste dali hodně náplně. Uělala bych z toho přednost. Rozhodně bych nelamentovala.
Existují recepty, kde se do těsta dává i hladká mouka. Třeba martinské pečivo. Do kynutého ale radši polohrubá mouka.. Šátečky zkuste po zabalení na vále nebo na desce, kde pracujete, na chvíli obrátit dolů tím spojem. Ony se tak ty sváry trochu více spojí a zpevní. Potom je dát na plech a některé připadně ještě poopravit. Potřít můžete i rozpuštěným máslem, místo vajíčka. Nebo můžete místo šátečků udělat rohlíčky. Dobře se svinou a tím svárem je dávat na plech. Jsou takové úhlednější.
Asi máte tento recept a když se podíváte na obrázky, tak tam je má autorka také "rozvázané". Možná to opravdu bude tou moukou. Ale mně by to teda nevadilo, jen se mi zdají ty Vaše trochu moc bledé, jako nedopečené. Ale úplně jsem na ně dostala chut. Ale nemám tolik tavrohu, tak je nacpu povidly.
Chybami se člověk učí,možná stačí příště více rohy přimáčknout a potřít pouze bílky a né i žloutkem. Jistě ale jsou dobré i tak a sní se do posledního drobečku !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.