Nejste přihlášen/a.
Mléko se pasterizuje při teplotách do 100°C, aby se zničily choroboplodné zárodky. Nemusíte na to mít ani mlékovar ani hrnec s dvojitým dnem, i když je to lepší, protože se Vám mléko nepřipálí. Výborně je tento problém popsán tady domacimlekar.com/...
Mnozí domácí výrobci sýrů používají k pasteraci mléka vodní lázně eshop-zemedelske-potreby./...
Ti větší používají poloprofesionální nebo profesionální pastéry nebo pasterizátory eshop-zemedelske-potreby./...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.